Egyszeri, vissza nem térő ajánlat

Köszönöm az érdeklődést, az alábbi oldalon eléred az ingyenes tippjeimet: docs.google.com/document/d/19oL7p8FKxo0DcBlUsQuIXeDCeknwBDb92BL1sxeWCG4/edit?usp=sharing


Gratulálok, azon szerencsés kevesek közé tartozol, akik látják ezt az oldalt! Ne hagyd elveszni ezt a rendkívüli lehetőséget! Ne zárd be ezt az oldalt, mert akkor eltűnik az ajánlat!

Szeretném felhívni figyelmed egy üdvözlő, EGYSZERI rendkívül kedvező árú ajánlatra, melyről alább olvashatsz. :) 

Szeretnéd, ha verhetetlen előnyre tehetnél szert kortársaidhoz képest a matek érettségin? Akkor jelentkezz alább bemutató óránkra! Az alkalmon 1 óra alatt bemutatjuk hogyan oktatunk, az alkalom végén pedig lehetőség lesz kérdésekre a kurzussal kapcsolatban is. Jelentkezz okt. 26., szerda éjfélig 25% kedvezménnyel! A bemutató órán egyik szülőd is részt vehet, hogy lássa, milyen nálunk egy tanóra, valamint az esetlegesen felmerülő kérdéseket is át tudjuk beszélni.

Próbaóra (matek érettségi)

Az érettségire készülsz? Gyertek, próbáljátok ki az oldott hangulatú tanórámat! :) A próbaórán 1 óra alatt megtapasztalhatjátok tanítási stílusunkat. Előnyök, miért minket válasszatok? Országosan elérhető, online óra Kiscsoportos, oldott hangulatú órák, ahol maximális figyelmet élvezel. Eddig csak idősebb és unalmas tanáraid voltak matekból? Még csak el sem magyarázták amit nem értesz? Nem kaptál segítséget a házi feladatban és így elment a kedved a matektól? Szeretnéd, ha a közös tanulást követően magabiztosan és mosolyogva mennél vizsgázni? Elvárod, hogy a haladásodnak megfelelően pozitív visszajelzéseket kapj az oktatótól? Ugye Te is szeretnéd, ha annak a sikeres diákcsapatnak a tagja lennél, akiket mi készítettem fel a felvételire vagy érettségire? Ha a válaszod a legtöbb kérdésre IGEN, akkor a legjobb helyen jársz! Rizikómentesen! Pénzvisszafizetési garanciát vállalok; ha esetleg nem tetszene a próbaóra bármilyen okból kifolyólag, írj egy emailt az óra utáni 7 napon belül, és visszafizetem az általatok fizetett összeget. Panaszra azonban még sosem volt példa. - Minden óráról felvétel készül, így azok bármikor visszanézhetőek. Ezáltal akkor sem kell aggódnotok, ha élőben nem tud(ta)tok részt venni valamelyik órán. Bármikor visszanézheted otthonod kényelméből, akár gyorsítva-lassítva, megállítva, a saját tempódban. A felvételek külön is megvásárolhatóak rendkívül kedvezményes áron. Foglald le most helyed, a jegyek csak nagyon korlátozott számban érhetőek el! A próbaórára a gyermekkel együtt az egyik szülő is csatlakozhat - további díj fizetése nélkül. Így Önök is megtapasztalhatják az órák hangulatát. A vásárlásról természetesen adok számlát is! Az óráim hangulatába betekintést nyerhetnek az ingyenesen hozzáférhető felvételekből, az alábbi YouTube csatornán is: https://www.youtube.com/channel/UChpwYiIY5B5XwgdCxNG4WKA A részvétellel beleegyeznek, hogy az órákról felvétel készüljön, melyet feltölthetek az internetre akár nyilvános videóként is. Kérdés esetén keressen bizalommal bármikor a 0630/9100469 telefonszámon. (Ha esetleg nem tudnám felvenni, mindenképp visszahívom néhány órán belül)  Foglald le most helyed, a jegyek csak nagyon korlátozott számban érhetőek el! Amennyiben tetszik Önöknek a bemutató óra, a folytatásként következő kurzus időpontját a próbaóra végén egyeztetjük.

4 490 Ft 5 990 Ft