Egyszeri, vissza nem térő ajánlat

Köszönöm az érdeklődést, az alábbi oldalon eléred az ingyenes tippjeimet: drive.google.com/file/d/1tZ03xlmX_w2NK0ixDb0HWPIMIRkyNXcf/view?usp=sharing


Gratulálok, azon szerencsés kevesek közé tartozol, akik látják ezt az oldalt! Ne hagyd elveszni ezt a rendkívüli lehetőséget! Ne zárd be ezt az oldalt, mert akkor eltűnik az ajánlat!

Szeretném felhívni figyelmed egy üdvözlő, EGYSZERI rendkívül kedvező árú ajánlatra, melyről alább olvashatsz. :) 

Szeretnéd, ha gyermeked verhetetlen előnyre tenne szert kortársaihoz képest a matek felvételin? Akkor jelentkezz alább bemutató óránkra! Az alkalmon egy felvételi feladatsort oldunk meg közösen, az alkalom végén pedig lehetőség lesz kérdésekre a kurzussal kapcsolatban is. Jelentkezzetek minél hamarabb, a jelentkezőket érkezési sorrendben tudom elfogadni! 

Próbaóra (matek felvételi)

Gyermeked a felvételire készül? Gyertek, próbáljátok ki az oldott hangulatú tanórámat! :) A próbaórán 1 felvételi feladatsort oldunk meg közösen, magyarázataimmal ellátva. Előnyök, miért engem válasszatok? Országosan elérhető, online óra Kiscsoportos, oldott hangulatú órák, ahol gyermeked maximális figyelmet élvez. Gyermekednek csak idősebb és unalmas tanárai voltak eddig matekból? Még csak el sem magyarázták amit nem ért? Nem kapott segítséget a házi feladatban és így elment a kedve a matektól? Szeretnéd, ha a közös tanulást követően magabiztosan és mosolyogva menne vizsgázni gyermeked? Elvárod, hogy a haladásának megfelelően pozitív visszajelzéseket kapjon a oktatótól? Ugye Te is szeretnéd, ha gyermeked annak a sikeres diákcsapatnak a tagja lenne, akiket én készítettem fel a felvételire vagy érettségire? Ha a válaszod a legtöbb kérdésre IGEN, akkor a legjobb helyen jársz! Rizikómentesen! Pénzvisszafizetési garanciát vállalok; ha esetleg nem tetszene a próbaóra bármilyen okból kifolyólag, írj egy emailt az óra utáni 7 napon belül, és visszafizetem az általatok fizetett összeget. Panaszra azonban még sosem volt példa. - Minden óráról felvétel készül, így azok bármikor visszanézhetőek. Ezáltal akkor sem kell aggódnotok, ha élőben nem tud(ta)tok részt venni valamelyik órán. Bármikor visszanézheted otthonod kényelméből, akár gyorsítva-lassítva, megállítva, a saját tempódban. A felvételek külön is megvásárolhatóak rendkívül kedvezményes áron. Foglald le most gyermeked helyét, a jegyek csak nagyon korlátozott számban érhetőek el! A vásárlásról természetesen adok számlát is! Az óráim hangulatába betekintést nyerhetnek az ingyenesen hozzáférhető felvételekből, az alábbi YouTube csatornán is: https://www.youtube.com/channel/UChpwYiIY5B5XwgdCxNG4WKA A részvétellel beleegyeznek, hogy az órákról felvétel készüljön, melyet feltölthetek az internetre akár nyilvános videóként is. Kérdés esetén keressen bizalommal bármikor a 0630/9100469 telefonszámon. (Ha esetleg nem tudnám felvenni, mindenképp visszahívom néhány órán belül)  Foglald le most gyermeked helyét, a jegyek csak nagyon korlátozott számban érhetőek el! Amennyiben tetszik Önöknek a bemutató óra, a folytatásként következő kurzus időpontját a próbaóra végén egyeztetjük.

5 990 Ft 5 990 Ft