A nyereményjáték véget ért! - 35 feliratkozó YouTube-on

2022.04.14

Elértük a 35 feliratkozót YouTube-on, ezért hálából egy nyereményjátékkal készültünk Nektek. A részvételhez nem kell mást tennetek, mint feliratkozni a YouTube-csatornánkra (https://www.youtube.com/channel/UChpwYiIY5B5XwgdCxNG4WKA), majd kitölteni az alábbi űrlapot. 

Nyeremény: 5 db 50%-os kupon, mellyel 10.000 Ft kedvezménnyel az összes eddigi 8. osztályos felvételi felkészítő órám anyagát megkapjátok (összesen 16 videó, kicsit kevesebb mint 16 órányi tananyag.) - További részletek a nyereménnyel kapcsolatban alább olvashatóak a "Csúcsra Török Csomag"-ra kattintva.

A nyereményjáték időtartama: 2022. ápr. 14. - 2022. ápr. 24., vasárnap 23:59

A sorsolás időpontja: 2022. ápr. 25., hétfő, 12:00 óra

A sorsolás módja: a sorsolást adatvédelmi okok miatt nem közvetítem élőben. A nyertesek nevét ezen az oldalon fogom közzétenni. Ezután értesítem őket emailben. Ha valakivel egy héten belül nem tudnám sikeresen felvenni a kapcsolatot, akkor helyette pótnyertest sorsolok.

További részletek az alábbi videóban: https://www.youtube.com/watch?v=xs6H2Dd2uNY


Sajnos résztvevők hiányában a sorsolás elmaradt, de szeptembertől új nyereményjátékokkal készülünk.Felvételizz Magabiztosan! - videós kurzus

A Felvételizz Magabiztosan Csomag  megvásárlásakor gyermeke hozzáférést kap az összes eddig megtartott felvételi felkészítő órám felvételéhez (adott korosztályban) és a jövőbeliekhez is egészen az aktuális év központi írásbeli gimnáziumi felvételi időpontjáig, a sikeres felkészülés érdekében.  Jelenleg 16 feladatsor részletes megoldása érhető el, csak a 8. osztályos korosztály számára. A videók előnye, hogy gyermeked bárhol és bármikor megnézheti őket. A saját tempójában haladhat, gyorsíthatja, lassíthatja, stb. a videókat. Jelentkezzetek most a csomag hozzáférésért! Fontos! Vásárláskor a megjegyzés rovatban adjátok meg gyermeketek gmail-es email címét (sajnos csak ezzel tudom megosztani a videókat, ha nincs ilyen, kérem csináljatok neki egyet), ezzel fogom megosztani a videókat. :) A vásárlásról természetesen adok számlát is.

39 990 Ft