Felvételire Felkészítő Matekoktatót keresel?

2022.09.05

Sokan csak januárban kezdik érezni, hogy "Ajajj, nem mennek gyermekemnek a feladatsorok". Ekkor azonban már késő. Ezt megelőzendő, akik már szeptemberben elkezdik a felkészülést, nagyon szép eredményeket szoktak elérni, és ez nem véletlen, a rendszeres gyakorlásnál nincs jobb.

Az országosan elérhető, oldott hangulatú, online óráimon a 8. osztályosok a Központi Felvételi feladatsorok mellett általam tematikusan összeállított feladatsorokkal is gyakorolhatnak, így egy-egy témakörben is el tudunk mélyedni, de azt is begyakoroljuk, amire élesben szükség lesz, hogy gyorsan váltogatni tudjon gyermeke a témakörök között.

A próbaóra utáni kurzus, tanórák időpontjairól telefonon vagy emailben (akár a lenti ingyenes konzultáción keresztül) tud érdeklődni.

Amennyiben szeretnéd, hogy a Te gyermeked is könnyedén lekörözze osztálytársait, kortársait a Felvételin, jelentkezz most október 16.-ai próbaóránkra, okt. 12., szerda éjfélig 25% kedvezménnyel, a helyek csak limitált számban érhetőek el!

Kategóriák


Amennyiben nem vagy biztos, hogy miről szól a felkészítő, esetleg kérdéseid vannak, jelentkezz az alábbi gombra kattintva egy ingyenes telefonos konzultációra, ahol átbeszéljük, hogy miben tudnék segíteni gyermekednek a sikeres Felvételi elérésében!