Bemutató Óra 60 percben

100% elégedettségi garanciával

A bemutató óra, és a további órák is Zoomon keresztül, Online valósulnak meg.

----------

Gyermeked januárban fog 8. osztályosként felvételizni, de nem igazán megy neki a matek? Hadd segítsek neki! :) Gyermeked hatalmas, verhetetlen előnyre tehet szert társaival szemben, ha matekozik hetente 60 percet. 

Országosan elérhető, online felvételi felkészítő kurzus matematikából a központi írásbeli felvételi szombati időpontjáig. Hetente 1 órában, emailben/telefonon egyeztetett időpontban

A kurzuson általam válogatott tematikus feladatokkal, valamint felvételi feladatsorokkal készülünk a leghatékonyabb felkészülés, a magabiztos tudás érdekében.

Akkor sem kell aggódni, ha egyszer-egyszer nem ér rá gyermeke pl. táborozás, nyaralás stb. miatt, mert minden óránkról felvétel készül, így azok bármikor visszanézhetőek a diákok számára.

Előnyök, miért engem válassz?

  • Országosan elérhető, online óra
  • Kiscsoportos, oldott hangulatú órák, ahol gyermeked maximális figyelmet élvez.
  • Gyermekednek csak idősebb és unalmas tanárai voltak eddig matekból?
  • Még csak el sem magyarázták amit nem ért?
  • Nem kapott segítséget a házi feladatban és így elment a kedve a matektól?
  • Szeretnéd, ha a közös tanulást követően magabiztosan és mosolyogva menne vizsgázni gyermeked?
  • Elvárod, hogy a haladásának megfelelően pozitív visszajelzéseket kapjon a oktatótól?
  • Ugye Te is szeretnéd, ha gyermeked annak a sikeres diákcsapatnak a tagja lenne, akiket én készítettem fel a felvételire vagy érettségire?
  • Ha a válaszod a legtöbb kérdésre IGEN, akkor a legjobb helyen jársz!
Foglald le most gyermeked helyét, a helyek csak nagyon korlátozott számban érhetőek el! A bemutató órán a gyermek mellett 1 szülő is részt vehet.

----------

- Minden óráról felvétel készül, így azok bármikor visszanézhetőek. Ezáltal akkor sem kell aggódnotok, ha élőben nem tudnátok részt venni valamelyik órán. Bármikor visszanézheted otthonod kényelméből, akár gyorsítva-lassítva, megállítva, a saját tempódban.

A vásárlásról természetesen adok számlát is!

Az óráim hangulatába betekintést nyerhetnek az ingyenesen hozzáférhető felvételekből, az alábbi YouTube csatornán is: https://www.youtube.com/channel/UChpwYiIY5B5XwgdCxNG4WKA

A befizetések állapotát egy Excel táblázatban tudják majd nyomon követni.

A részvétellel beleegyeznek, hogy az órákról felvétel készüljön, melyet feltölthetek az internetre akár nyilvános videóként is. (Természetesen gyermeke csatlakozhat kamera nélkül is.) - de megköszönöm ha kamerával csatlakozik, így ugyanis látom, ha valamit nem ért.

Kérdés esetén keressen bizalommal bármikor a 0630/9100469 telefonszámon. (Ha esetleg nem tudnám felvenni, mindenképp visszahívom néhány órán belül) 


Fizetés után emailben/telefonon keresni fogom időpontegyeztetéssel kapcsolatban.

Variáció kiválasztása:

4 990 Ft

Néhány volt és jelenlegi diákom véleményét alább olvashatja


100% elégedettségi garancia: Bemutató óráinkra (másnéven próba óra/ első óra) 100%-os pénzügyi garanciát vállalunk. Tudjuk, milyen fontos, hogy a gyermeknek szimpatikus oktató adja-e át a tananyagot. Amennyiben gyermeke nem elégedett az órával, küldjenek egy emailt (onlinekorrepetalas.budaors@gmail.com) az óra után 3 napon belül és mi kérdés nélkül visszatérítjük az óra árát és megköszönjük hogy adtak nekünk egy esélyt! Próbálják ki kockázatmentesen tanóránkat!