Havi csomag (4 db 60 perces tanóra)

Csomagban olcsóbb, 5.990 Ft/ 60 perc

Gyermeked januárban fog 8. osztályosként felvételizni, de nem igazán megy neki a matek? Hadd segítsek neki! :) Gyermeked hatalmas, verhetetlen előnyre tehet szert társaival szemben, ha már most elkezdjük a felkészülést, hetente 60 perc matekozással. 

Országosan elérhető, online felvételi felkészítő kurzus matematikából a központi írásbeli felvételi szombati időpontjáig. Az elérhető időpontokról kérem érdeklődjön telefonon.

Egy tanóra 5.990 Ft-ba kerül ezzel a csomaggal.

A kurzuson általam válogatott tematikus feladatokkal, valamint felvételi feladatsorokkal készülünk a leghatékonyabb felkészülés, a magabiztos tudás érdekében.

Akkor sem kell aggódni, ha egyszer-egyszer nem ér rá gyermeke nyaralás, síelés miatt, mert minden óránkról felvétel készül, így azok bármikor visszanézhetőek a diákok számára.

Előnyök, miért engem válassz?

  • Országosan elérhető, online óra
  • Energikus, támogató vagyok
  • Örömmel elmagyarázok bármit, amit nem értesz
  • Én is adok házi feladatot az órámon, mellyel be tudod gyakorolni az aznap nálam tanultakat.
  • Bátorító, dícsérő mondatokkal erősítem gyermeked önbizalmát.
  • Kiscsoportos oldott hangulatú órák, ahol gyermeked maximális figyelmet élvez.

- Minden óráról felvétel készül, így azok bármikor visszanézhetőek. Ezáltal akkor sem kell aggódnotok, ha élőben nem tudnátok részt venni valamelyik órán. Bármikor visszanézheted otthonod kényelméből, akár gyorsítva-lassítva, megállítva, a saját tempódban.

Foglald le most gyermeked helyét, a helyek csak nagyon korlátozott számban érhetőek el, hogy mindenkire maximális figyelmet tudjak szentelni!

A vásárlásról természetesen adok számlát is!

Az óráim hangulatába betekintést nyerhetnek az ingyenesen hozzáférhető felvételekből, az alábbi YouTube csatornán is: https://www.youtube.com/channel/UChpwYiIY5B5XwgdCxNG4WKA

A befizetések állapotát egy Excel táblázatban tudják majd nyomon követni.

A részvétellel beleegyeznek, hogy az órákról felvétel készüljön, melyet feltölthetek az internetre akár nyilvános videóként is. (Természetesen gyermeke csatlakozhat kamera nélkül is.) - de jobb ha kamerával csatlakozik, ekkor ugyanis az arcán látom ha valami nem érthető, stb.

Variáció kiválasztása:

23 990 Ft 28 000 Ft