Havi csomag Kémia emelt (4 db 120 perces érettségi felkészítő óra)

Csomagban olcsóbb! 9.990 Ft/ 120 perc

Eleged van abból, hogy állandóan csak videós felkészítésekkel találkozol az interneten, ahol nem tudsz kérdezni?

Nálunk ennek a szöges ellentéte valósul meg, az óráink interaktívak, és bármikor tudsz kérdezni is.

A felkészítés az érettségi időpontját megelőző hétvégéig tart.

A felkészítés aktuális időpontjáról telefonon vagy emailben lehet érdeklődni.

Az első óra mindenkinek próbaóra, melynek árát - amennyiben bármilyen okból kifolyólag nem tetszene az óra, vissza lehet igényelni az onlinekorrepetalas.budaors@gmail.com címre írt emaillel.

Az órák menete: elméleti elmélyülés egy-egy adott témakörben, majd hozzá tartozó feladatok megoldása. Ugyanakkor ebben a változtatás jogát fenntartjuk.

Előnyök, miért minket válassz?

  • Országosan elérhető, online óra
  • Energikus, támogató közeg
  • Örömmel elmagyarázunk bármit, amit nem értesz
  • Kiscsoportos oldott hangulatú órák, ahol gyermeked maximális figyelmet élvez.

- Minden óráról felvétel készül, így azok bármikor visszanézhetőek. Ezáltal akkor sem kell aggódnotok, ha élőben nem tudnátok részt venni valamelyik órán. Bármikor visszanézheted otthonod kényelméből, akár gyorsítva-lassítva, megállítva, a saját tempódban.

Foglald le most gyermeked helyét, a jegyek csak korlátozott számban érhetőek el!

A vásárlásról természetesen adok számlát is!

Az óráink hangulatába betekintést nyerhetnek az ingyenesen hozzáférhető felvételekből, az alábbi YouTube csatornán is: https://www.youtube.com/channel/UChpwYiIY5B5XwgdCxNG4WKA

A részvétellel beleegyeznek, hogy az órákról felvétel készüljön, melyet feltölthetek az internetre akár nyilvános videóként is.

Amennyiben nem szeretné megadni bankkártya-adatait -amellyel teljesen biztonságos és egyszerű a fizetés- lehetőség van emailben is jelentkezni, ehhez kérem írjon az onlinekorrepetalas.budaors@gmail.com email címre egy emailt, mely mindenképp tartalmazza az Ön nevét, Gyermeke nevét, évfolyamát, számlázási (=lak)címüket és az Ön telefonszámát. Válaszemailben pedig el fogom küldeni a számlaszámomat, valamint az utaláshoz szükséges egyéb adatokat. Fontos, hogy átutalás esetén is, az órákat előre kell kifizetni.

Amennyiben gyermeke mégsem tud eljönni az adott és már kifizetett órára, úgy ha az órát megelőző nap 20:00-ig küldenek egy emailt a fennt megadott email címre, akkor az alkalmat csúsztatjuk. Ezutáni lemondás esetén elküldjük a felvételt (feltéve, hogy megvalósult az óra), de a pénzt visszautalni sajnos nem áll módunkban. Ugyanakkor fenntartjuk magunknak az egyéni elbírálás jogát. :) 

Variáció kiválasztása:

39 990 Ft 48 000 Ft