Magamról

Kovács Balázs

“Óriásnak születtél, csak törpének neveltek.” - tartja egy keleti mondás. Személyes meggyőződésem, hogy senki se buta a matekhoz, csak elhitetik vele. Bármire képes vagy, ha hiszel Magadban.

Hiszek abban, hogy a minőség fontosabb, mint a párezer forintért kínált "matematika-órák" által adott hatékonyság. 

Kis és közepes csoportos interaktív óráimon mindenkinek jut szó, én nem csak elmondom a tananyagot, hanem a diákok kérdezésével azt is követem, hogy valóban megértették-e az anyagot.


21 éves vagyok, a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán tanulok. Mindig is nagyon szerettem segíteni osztálytársaimnak a házi feladatok elkészítésében, a tananyag megértésében. Most ezt terjesztem ki az online térben az erre igényt tartó Diákoknak.

A gimnáziumi matematika versenyek nagy részén részt vettem, ezeken kifejezetten eredményesen is szerepeltem. (Országos 36. helyezett, Pest megyében 1. helyezett) 

Matematikából 98%-os eredményt értem el az érettségin.

Emelt érettségit tettem angol és német nyelvből, 89 és 90%-os eredménnyel, amely felér egy-egy B2-es, középszintű nyelvvizsgával. Emellett német nyelvből a Göethe Intézetnél egy C1-es nyelvvizsgát is teljesítettem 80%-os eredménnyel.

Kémiából és biológiából szintén emelt szinten érettségiztem, előbbi 80%-osra, utóbbi 90%-osra sikerült, amely eredményekkel sikeresen felvételt nyertem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karára 2020-ban.


Miért válasszatok minket?

  • Fiatalos, energikus és támogató vagyok
  • Örömmel elmagyarázok bármit, amit nem értesz
  • Hatékony segítséget nyújtok a házi feladatok elkészítésében, a tananyag megértésében. Emellett a dolgozatokra, felvételire, érettségire való felkészülésben is.
  • Én is adok házi feladatot az órámon, mellyel be tudod gyakorolni az aznap nálam tanultakat.
  • Ezekkel a vizsgaszituációt is tudod gyakorolni, így mire élesben odakerülsz majd a megmérettetéshez, már nyugodt magabiztossággal fogsz nagyon szép eredményt, pontszámot elérni.
  • Bátorító, dicsérő mondatokkal erősítem önbizalmad
  • Összesen már több, mint 40 diákot sikeresen felkészítettem az érettségire, felvételire, vagy az iskolai számonkérésekre.

Bemutatkozás

AZ OKTATÁSRÓL

2021. júliusában alapítottam ezt a weboldalt, hogy minél több emberhez eljuthassak a kedvező áron ajánlott, minőségi korrepetáló óráimmal. 

Küldetésem, hogy mindenkivel elhitessem, hogy képes az adott tananyag, tantárgy (pl. matek) megértésére, alkalmazására. Legyen szó gimnáziumi felvételiről, érettségiről, vagy akár dolgozatokról, témazárókról. 


Néhány volt és jelenlegi diákom véleményét alább olvashatjátok


Módszereim

  • Színes órákat tartok, a szó mindkét értelmében, ahogy a baloldali kép is illusztrálja. Tudom, hogy nincs is rosszabb egy monoton, unalmas matekóránál, így igyekszem mindent megtenni, hogy izgalmasabbá tegyem a közös matektanulást.
  • Óráimon a feladatok konkrét megoldása mellett az adott feladattípusra vonatkozó általános tippeket, trükköket is megmutatok, hogy a hasonló feladatok is magabiztosan menjenek.

Jelentkezz az alábbi gombra kattintva egy ingyenes telefonos konzultációra, ahol 10-15 percben átbeszéljük, hogy miben és hogyan tudok segíteni Neked, illetve gyermekednek! :)