Rólunk

Papp Ádám

Az igazi katasztrófa nem az, ha hibázom, hanem az, ha nem tanultam belőle (és ezáltal elkövetnem ugyanazt a hibát).


Papp Ádám vagyok, matematikus hallgató, szabadidőmben barátokkal, zenével, sporttal, kreatív tevékenységekkel, új dolgok megismerésével foglalkozom. Imádok felfedezni, tanulni és érteni; valamint mindezt megosztani másokkal.

Matematika és fizika versenyeken rendszeresen részt vettem, ebből számos (KoEm) megyei 1. és dobogós helyezések születtek, (Jedlik Ányos) országos fizika versenyen 7. helyezés. Az érettségit minden tárgyból jeles eredménnyel zártam, B2 középszintű angol nyelvvizsgával rendelkezem.

Egyetemi tanulmányaimat a Budapesti Műszaki Egyetemen kezdtem meg Gépészmérnök hallgatóként, majd váltottam matematikus szakra, mert úgy éreztem a matematika közelebb áll hozzám.

Jelenleg az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Természettudományi karán Matematikus szakon vagyok végzős hallgató, elméleti matematikus specializáción. Közvetlen, laza, figyelmes, türelmes és barátságos természetű vagyok.

Az óráimról: mindenek felett a diák igényeihez igazítom, a cél nem csak a tananyag leadása, hanem biztosra menni, hogy a diák tudja és megérti az anyagot. Fejlett digitális eszközökkel rendelkezem, megadok minden lehetőséget a hatékony tanulásra.

Filozófiám, hogy csak jó kérdés létezik! Bármilyen "butának tűnő" kérdésről legyen is szó, ha valami nem világos, azonnal meg kell kérdezni, nyugodtan a szavamba lehet (sőt kell) vágni, ugyanis semmi értelme tovább menni, ha valami nem érthető. Az új gondolatok bevezetésénél fontosnak tartom, hogy egy széles átfogó képet kapjanak először a diákok, egyszerűen fogalmazva, hogy intuitívan megértsék miről van szó, majd egyre részletesebben kifejtem az elméletet így, mire a pontos leírásra kerül a sor, az teljesen természetesnek tűnik (learning in layers).

Saját elméleti anyagokat osztok minden óra előtt és akár személyre szabott feladatokat is adok diákjaimnak, hogy célzottan dolgozhassanak hiányosságain. (A házi feladat célja az értés ellenőrzése, nem kötelező megcsinálni elvégre a diák magának tanul, nem nekem.)


Miért válasszatok minket?

  • Fiatalosok, energikusak és támogatóak vagyunk
  • Örömmel elmagyarázunk bármit, amit nem értesz
  • Hatékony segítséget nyújtunk a házi feladatok elkészítésében, a tananyag megértésében. Emellett a dolgozatokra, felvételire, érettségire való felkészülésben is.
  • Mi is adok házi feladatot az órámon, mellyel be tudod gyakorolni az aznap nálunk tanultakat.
  • Ezekkel a vizsgaszituációt is tudod gyakorolni, így mire élesben odakerülsz majd a megmérettetéshez, már nyugodt magabiztossággal fogsz nagyon szép eredményt, pontszámot elérni.
  • Bátorító, dicsérő mondatokkal erősítjük önbizalmad
  • Összesen már több, mint 30 diákot sikeresen felkészítettünk az érettségire, felvételire, vagy az iskolai számonkérésekre.

Néhány volt és jelenlegi diákom véleményét alább olvashatja


Módszereink

  • Színes órákat tartunk, a szó mindkét értelmében, ahogy a baloldali kép is illusztrálja. Tudjuk, hogy nincs is rosszabb egy monoton, unalmas matekóránál, így igyekszünk mindent megtenni, hogy izgalmasabbá tegyük a közös matektanulást.
  • Óráinkon a feladatok konkrét megoldása mellett az adott feladattípusra vonatkozó általános tippeket, trükköket is megmutatunk, hogy a hasonló feladatok is magabiztosan menjenek.

Jelentkezz az alábbi gombra kattintva egy ingyenes telefonos konzultációra, ahol 10-15 percben átbeszéljük, hogy miben és hogyan tudok segíteni Neked, illetve gyermekednek! :)