Magamról

Rigó Bence

Sziasztok! Engem Rigó Bencének hívnak, a Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Karának harmadéves gyógyszerészhallgatója vagyok. 

Gimnáziumi éveim elején még a tanári pálya felé húzott a szívem egészen addig míg meg nem ismerkedtem a természettudomány különböző területeivel. Középiskolai tanulmányaim alatt többször is valamennyi témakör megértésében, elsajátításában segítettem társaimnak, triviális, hétköznapi példákon keresztül.


Gimnáziumban több versenyen részt vettem saját kutatásommal, mellyel a TUDOK versenyen Nagydíjat hozhattam haza, 30 felvételi többlet pontszámmal. Ezen kívül több országosan megrendezett biológiaversenyen dobogós helyezést értem el.


Mivel a gyógyszerészet egy interdiszciplináris tudomány (biológia, gyógynövénytan, kémia, fizika, informatika, stb.), így megfelelő tudásra tettem szert egyetemi éveim alatt az emelt érettségikhez való felkészítésre minden témakörében(biológia, kémia).


Mind biológiából, mind kémiából végig jeles voltam gimnáziumban és az emelt érettségin is jeles osztályzatot kaptam mindkét tárgyból.Miért válasszatok minket?

  • Fiatalos, energikus és támogató vagyok
  • Örömmel elmagyarázok bármit, amit nem értesz
  • Hatékony segítséget nyújtok a házi feladatok elkészítésében, a tananyag megértésében. Emellett a dolgozatokra, felvételire, érettségire való felkészülésben is.
  • A vizsgaszituációt is tudod gyakorolni, így mire élesben odakerülsz majd a megmérettetéshez, már nyugodt magabiztossággal fogsz nagyon szép eredményt, pontszámot elérni.
  • Bátorító, dicsérő mondatokkal erősítem önbizalmadNéhány volt és jelenlegi diákunk véleményét alább olvashatja


Jelentkezz az alábbi gombra kattintva egy ingyenes telefonos konzultációra, ahol 10-15 percben átbeszéljük, hogy miben és hogyan tudok segíteni Neked, illetve gyermekednek! :)