Érettségi Felkészítő Kurzusaink

Weboldalunkon az elsődleges fizetési mód a bankkártyás online fizetés, mellyel teljesen biztonságos és egyszerű a fizetés. Amennyiben azonban mindenképp átutalással szeretné kiegyenlíteni a részvételi díjat, görgessen ezen oldal aljára, ahol egy űrlap kitöltésével tud jelentkezni.


Érdeklődni szeretnél felkészítéseinkről? 

Jelentkezz az alábbi gombra kattintva egy ingyenes telefonos konzultációra, ahol 5-10 percben átbeszéljük, hogy miben tudok segíteni gyermekednek! 


Középszintű Matek Érettségi Felkészítő 12. osztályosok számára 

A középszintű matek érettségi felkészítő kurzusunk 2023. februárjától egészen az érettségi előtti utolsó hétvégéig tart. 

Az emelt szintű érettségire felkészítő biosz és kémia kurzusunk pedig 2022.dec.3-ától egészen az érettségi előtti utolsó hétvégéig tart.


A 120 perces alkalmak online kerülnek megtartásra, Zoomon keresztül, így országosan elérhető és mindenkinek sokkal kényelmesebb, igény szerint egy 10 perces szünettel.

Készüljetek velünk, hogy magabiztosan tudjatok beülni a érettségire! Nagy a tét!

Az óra időpontjáról érdeklődjön telefonon bármikor (06309100469) - ha nem tudnánk felvenni, vissza fogjuk hívni -, vagy pedig emailben: onlinekorrepetalas.budaors@gmail.com

Köszönjük :) 

Kategóriák


Néhány volt és jelenlegi diákom véleményét alább olvashatod


Kategóriák


Óráink hangulatába betekintést nyerhet az alábbi YouTube csatornán.


Amennyiben átutalással szeretnél fizetni, úgy az alábbi űrlapon keresztül lehet jelentkezni. Válaszemailben fogom elküldeni a számlaszámomat, valamint az utaláshoz szükséges egyéb adatokat, tudnivalókat. Fontos, hogy átutalás esetén is, az órákat előre kell kifizetni és a jelentkezés csak az összeg beérkezte után válik érvényessé. Ezt az űrlapot csak a jelentkezéskor kell kitölteni (vagyis 1x), a további utalásokat elég csak átutalni, közlemény rovatban a gyermek nevével, korosztályával. Köszönöm! :)