Matek Felkészítő Kurzusaink

Weboldalunkon az elsődleges fizetési mód a bankkártyás online fizetés, mellyel teljesen biztonságos és egyszerű a fizetés. Amennyiben azonban mindenképp átutalással szeretné kiegyenlíteni a részvételi díjat, görgessen ezen oldal aljára, ahol egy űrlap kitöltésével tud jelentkezni.


Érdeklődni szeretnél felkészítéseinkről? 

Jelentkezz az alábbi gombra kattintva egy ingyenes telefonos konzultációra, ahol 5-10 percben átbeszéljük, hogy miben tudok segíteni gyermekednek! 


Felvételi felkészítő 8. osztályosoknak Matek / Általános Korrepetálás

Az órákon általam válogatott tematikus feladatokat, valamint felvételi feladatsorokat oldunk meg a leghatékonyabb felkészülés, a magabiztos tudás érdekében.

Célszerű a havi csomagot választani, ami azért olcsóbb, mert így kevesebb adminisztrációs munkánk van, valamint Önöknek is kényelmesebb, ha havonta csak 1x kell utalni, ahelyett, hogy minden óra előtt, hetente 1-1-et.

Az óra időpontjáról érdeklődjön telefonon bármikor (06309100469) - ha nem tudnám felvenni, vissza fogom hívni -, vagy pedig emailben: onlinekorrepetalas.budaors@gmail.com

Köszönöm :)

A felvételiig hátralévő 8. osztályosok számára tartott óráimról az alábbi dokumentumban talál infókat:

https://docs.google.com/document/d/1o3NtqjiPkuvCpa0q---kqZi6IMT7kiKTOi-tg_JFD4s/edit

Kategóriák


Néhány volt és jelenlegi diákom véleményét alább olvashatja


Felkészítő videók 8. osztályosoknak Matek

Amennyiben Te is szeretnéd hogy gyermeked nagyon szép eredményt érjen el, és lekörözze osztálytársait és a többi korabeli diákot a Központi Felvételin, akkor vásároljátok meg a "Felvételizz Magabiztosan" csomagot, amellyel az összes eddigi felkészítő órámat (adott évfolyamhoz tartozó), valamint a jövőbeliekhez is hozzáférést kaptok majd. Jelenleg 16 felvételi feladatsor részletes magyarázata érhető el a csomagban.

Előnye: gyermeke bárhol és bármikor, a saját tempójában készülhet a felvételire a részletes magyarázatokkal. 

Célszerű a naptárba heti ismétlődéssel beírni egy fix, 1 órás idősávot, amikor gyermeke megnéz egy ilyen videót. Jutalmul a végén pedig, ajánlott megjutalmazni valamilyen aprósággal (pl. Túró Rudi, stb.) gyermekét, hogy megerősítést kapjon ez a jó szokás (hogy matekozik egyedül, magától is, noszogatás nélkül).

Kategóriák

Középszintű Matek Érettségi Felkészítő 11. és 12. osztályosok számára 

A középszintű matek érettségi felkészítő kurzusunk 2022. szeptemberétől ápr. 30-ig tart, egészen az érettségi előtti utolsó hétvégéig. Az alkalmak online kerülnek megtartásra, Zoomon keresztül, így országosan elérhető és mindenkinek sokkal kényelmesebb, igény szerint egy 10 perces szünettel. 

Matekozzatok velem, hogy biztosra menjetek az érettségin! Nagy a tét!

Az óra időpontjáról érdeklődjön telefonon bármikor (06309100469) - ha nem tudnám felvenni, vissza fogom hívni -, vagy pedig emailben: onlinekorrepetalas.budaors@gmail.com

Köszönöm :) 

KategóriákKategóriák


Óráink hangulatába betekintést nyerhet az alábbi YouTube csatornán.


Amennyiben átutalással szeretnél fizetni, úgy az alábbi űrlapon keresztül lehet jelentkezni. Válaszemailben fogom elküldeni a számlaszámomat, valamint az utaláshoz szükséges egyéb adatokat, tudnivalókat. Fontos, hogy átutalás esetén is, az órákat előre kell kifizetni és a jelentkezés csak az összeg beérkezte után válik érvényessé. Ezt az űrlapot csak a jelentkezéskor kell kitölteni (vagyis 1x), a további utalásokat elég csak átutalni, közlemény rovatban a gyermek nevével, korosztályával. Köszönöm! :)